![]() |
bir aslan miyav dedi * muhtemelen kayahan'in zoofil zamanlarinda, veyahut bir hayvanat bahcesinde psikolojik tedavi gordugu zamanlarda, kumes arkadaslarindan esinlenerek, kimbilsin hangi sanrilandirici maddenin tesirinde yazdigi $arki. zira sozlerine bakacak olursak, "bir aslan miyav dedi, minik fare kukredi, fareden korktu kedi, kedi pirrr ucuverdi" bana baska bir sarkiyi hatirlatiyor da, sozlerini tam cikaramiyorum simdi, "hic insanda olur mu uc kulak don de aynaya bak" gibi, anatomi sarsici, bebek beyni zehirleyici bu tuhaf, sapik sarkilar, ne olmustu da moda olmustu anlayamiyorum. sanirim vakti zamaninda nasa uzayli falan yakalamisti, toplum da buna hazir olmadigindan, bu $ekil empoze edilmeye calisilmisti bize dunya irkina ait olmayan bu yaratiklar. ha biz bunun dogru olmadigini, sacmaligini ta bebeyken cozduk de, hangi akla hizmetle, hangi mustafa topaloglugil'in onerisiyle ifb cimbom macinda calindi, onu bilemedik. sanirim bir garip yorrenks halet-i ruhiyesi olacak. Kaynak: EkşiSozluk |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 AM. |