![]() |
unutulmaz maclar * ilginctir, bir kisim fenerbahce'li arkada$imizin gerekli gorup begendigi -ki sagduyulu yakla$imlarindan dolayi te$ekkur ediyorum hepsine-, bir kisim fenerbahce'li $ahislar icin ise espri malzemesi olmu$ galatasaray'lilarin avrupa maclarinin ar$iv videosu. bu yazi o esprili arkada$lar icin, onyargilarimizi birakip okuyalim lutfen. $imdi sevgili ve esprili fenerbahce'li arkada$im, oncelikle 1905 yilina donup galatasaray'in kurulu$ amacini sana iki cumle ile aciklamak isterim. "ingilizler gibi toplu halde maclar yapmak ve turk olmayan takimlari yenmek" bu video galatasaray'in taraftartarlarina gec kalmi$ bir hediyesidir. 2 yil boyunca galatasaray taraftarlari arasinda anketler duzenlenerek hazirlanmi$ ve goruntulerine ula$ilan maclar dahilinde guzel bir video hazirlanmi$. ve bu anketlerde bazi fenerbahce maclari yer almasina ragmen * oy almadigi icin bu videoya konulmami$tir. yani galatasaray taraftari buna gerek gormemi$tir. sen di$ kapinin mandali oldugun icin idrak edememi$sindir diye tekrar yaziyorum buraya: galatasaray taraftari sadece ve sadece avrupa maclarinin ar$ivi olsun istemi$tir. kurucusu ali sami yen'in ruhunu anmi$tir, yuceltmi$tir. ali sami yen'in kurdugu kulubun amacinin ne oldugunun farkindadir galatasaray taraftari. bak ben komplekssiz bir $ekilde fenerbahce'nin en cok gelir kazanan 20 takim arasina girmesinin, beni bir turk olarak cok duygulandirdigini, gururlandirdigini buraya acik acik yazabiliyorum... ya sen? sen galatasaray'in avrupa ba$arilarina sevinebiliyor musun? gururlanabiliyor musun? ha sen yine kadikoy'u lig maclarinda benim icin yine cehenneme cevir, fakat lutfen ama lutfen zamaninda turkiye'nin gururu olmu$ bir takimin boylesine destansi bir belgeselini "yok uc sifirdan, dort uc olmu$mu$. alti sifirlik maci unutan ta$ olurmu$" gibi gereksiz polemiklerinle golgeleme. ben de bilirim o videonun icine turkiye super ligi maclarini tika basa doldurmasini. ama bunlara gerenk yok mike anlatabildim mi? "takim boyle tutulur" diye bir video hazirlami$ fenerbahce camiasi, sen o konunun altina takimina duydugun sevgiyi ve izlenimlerini yazacagina, komplekslerinle saga sola sata$iyorsun, guzellikleri bok edip cikiyorsun guzel arkada$im. sana teessuf ederim ve sagduyulu fenerbahce'li arkada$larimi bu yazidan dolayi tenzih ederim. not: sonlarda yer alan 3-4 paragrafi kaale almayalim lutfen, bir anlik sinir ile yazilmi$tir. art niyetim olmadiginida samimiyetimle belirtiyorum. ismini veremeyecegim bir fb taraftari arkada$imla , entymin icerigi hakkinda mesajla$tik, tani$tik ve uzla$tik. ke$ke herkes bu kadar duyarli ve iyi niyetli olabilse... Kaynak: EkşiSozluk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 AM. |