![]() |
tarihteki muazzam ayarlar * şahsıma reklam dünyası tarafından verilmiş bir ayar da güzel bir örnektir bu ayarlara. işte gözyaşartan bir dram: yıllar önce üniversiteden kızlı erkekli bir grupla birlikte sinemaya gidilir. bendeniz de bu grubun içinde, o zamanlar kızların kendilerini güldüren erkeklerden hoşlandığı sanrısına kendisini kaptırmış bir gerizekalı olarak yerimi almışımdır. hayır, aptal adam, yanında gülmekten altına işeyen bir kız bile olmuş ama bir icraat olmamış hala nasıl bir azim bu? bu nasıl bir denyoluk?! neyse, o başka bir başlığın konusu biz hikayemize dönelim. sinemada yerimizi aldıktan sonra reklamlar başlar. bunlardan biri bir deodorant reklamıdır. o esnada salonda bir koku peydah olur ve tahmininiz üzre gerizekalı ben hemen atlarım: - oha ne süper parfümmüş lan kokusu buraya kadar geldi! nihohahahaha - nıhahahaha çok piçsin olm yaaa! nıhahahaha biz iki embesil eşekler gibi anırırken kimsenin gülmemesi bir an dikkatimi çeker. özellikle de müge'nin gülmemesi : * hatta gülmemesi yetmezmiş gibi bana attığı, "allahın dangalağı rezil ettin biziiiaa" bakışı. o an bir terslik olduğunu, artık nasıl olduysa, anlamamla perdeye çeviririm bakışlarımı. perdenin altında şöyle bir uyarı: "şu anda salonda hissettiğiniz koku attiribişyon deodorantına aittir" hala, o gün hangi filmi izledik, ben eve nasıl döndüm gibi ayrıntıları bilmiyorum. tek hatırladığım bir ara kankama yumruk attığım. du ben bi feysbuka bakim, müge napıyo acaba. Kaynak: EkşiSozluk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 PM. |