![]() |
matrix the sub jungle * matrix olayinin hayvanat aleminde gectigi.. neo nun benekli dalmacyali oldugu morph. un bulldog ve trinity nin de icinden /senin gibi oracle i issiz sokaklarda abaza cinler kovalasin/ seklinde bad prayer eden bir siam kedisi nin oldugu ve soyle olaylarin vukat ettigi - bulldogmorph: bu bildigin dunya hertaraf iseye bilcek itfaye seysilerle buyuk agaclarla dolu bir suru kovalayacak postaci butun yerler kemik saklana bilecek sekilde kazinilable durumda.. bulldogmorph: butun hayvanlar kendi dehalarini kutlamak icin buyuk bir party veriyorduk cunku ai i yaratmistik dalmacyalineo: nasi yaaa!??? - sempanzetank: simdi egitim alcaksin dalmacyalineo: saga sola yuvarlanmak saga sola yuvarlanmayi mi ogrencem ?? ... cozurt... wow evet evet oturmayi yatmayi iki ayak ustunde durmayi pati ile selam vermeyi hepsini ogrenmek istiyorum ... dalmacyalineo: olu numarasi yapa biliyorum! bulldogmorph: goster bana bulldogmorph: sence benim senden daha iyi olu numarasi yapa bilmem benim daha iyi bir actor olmamdan yada gorunusumun dogal olarak bir lese benzemesinden mi kaynaklaniyo boyle bir ortamda ha ??? bullmorph: tank ates cemberinden atlama prog u yukle.. mousemouse: ya basarirsa ? cakalcypher: ilk seferinde herkes postu yakar! ..bir mekan! Kaynak: EkşiSozluk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 PM. |