![]() |
logo piyasasindaki palavra teknigi * cok karmasik yapisiyla bugune kadar cozmeyi birakin, mesafe bile alamadigim bir tekniktir. x firmasi yeni bir logo olusuturuyor ve aciklamasi turkuaz ve lacivert renklerin kullanildigi yeni logonun kurumun istikrarli gelisimini, musteri odakli yapisini, yenilikciligini, yuksek kalite bilincini, toplumsal sorumluluk sahibi yaklasimini yansittigi belirtiliyor. suserin yorumu lan esselossek, orda zaten iki tane renk var, o kadar anlami nasil yukledin got kadar logoya, serefsizsiniz olum. y firmasi degistiriyor logosunu ve aciklamasi yeni logo türkiye'nin dinamik yapısını, coşkusunu, gururunu kültürel çeşitliliği ve zenginliğini vurguluyor. yan taraftaki 'taç yaprakları'na benzeyen şekiller: 'y markası'nın yeniden doğuşu ve gelişimi. ortadaki 'elmas' şekli: türkiye coğrafyasının tarımsal mirası ve doğası. renklerin dili kırmızı: türk bayrağı ve milli gurur. mavi: bizi çevreleyen denizler. yeşil: zengin tarımsal alanlar. modern ve sıcak öğelerin kullanılmasındaki amaç: kamu yayıncılığı ilkelerinden ödün vermeyen, yeteneklerini ve kaynaklarını toplumu bilgilendiren, kültürünü ve eğlencesini ifade eden, eğitim için imkân yaratan farklı ve kaliteli programlar yapmak ve bu programları yayımlamak için kullanan 'dost canlısı arkadaş' figürü. simetrinin anlamı: doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle ve güneyiyle türkiye gerçeği... kahverengi: bastan asagi sictigimiz bokun rengi hepsinin anlami bence su sekilde , ya simdi yeni yonetim kurulu olarak firmaya yeni bir sekil verelim, hem de o ipne eski mudur ergun beyi hatirlatacak hic bir sey kalmamis olur dedik. uzun sacli ipne kilikli bi bilgisayarci cocuk buldular, sonradan aha bu sekil ortaya cikti. gerci ben bi sikime benzetemedim ama dilara hanim cok begendi, ben de begenmis gibi yaptim. lan o uzun sacli ipne de bu skindirik afis icin amma para goturdu, bizim hayirsiz oglan o isi mi yapsa acaba, nolacak alti ustu sekil ciz bas boyayi. Kaynak: EkşiSozluk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 AM. |