![]() |
katanam var * soyleyene bagli olarak insani farkli derecelerde tedirgin eden, yerine gore etkisi bir "acil susam", bir "nuclear launch detected" ile yari$abilecek duzeyde cumle. 1- karde$iniz, arkada$iniz geyik olsun diye soylemektedir: sizin daha cok katananiz olsun, taviz vermeyin. gerekirse vurun. 2- bir satici, suratinda sinsi bir ifade ile soylemektedir: ilginizi belli etmeyin, sakin davranin.. fiyatini duymaya korkun.. yava$ca cikin ordan.. cikin dedim! 3- samurayin teki, gozlerini kismi$ sinirli bir ifade ile soylemektedir: ne kadar boktan da dursa, bu durumdan kurtulma, yani kacma $ansiniz vardir. hayat cizginizin ne kadar uzun oldugunu anlama imkaniniz sunuldugu icin sevinebilirsiniz de, ama bunlari du$uneceginize ko$un derim ben.. evet efendim, aksi yone. 4- birkac samuray, gozlerini kismi$ sinirli bir ifade ile soylemektedir: daha hizli ko$un. 5- curse'leri ile, icip icip bank devirmesiyle taninan biri * , gozlerini kismi$ * soylemektedir: plsln..korktugunuzu belli etmeyin, sakin ve yava$ hareket edin.. konuyu degi$tirmeye cali$in, o da olmazsa $ahadet getirin. Kaynak: EkşiSozluk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 PM. |