![]() |
ironiden anlayan nesil yoktur * - sonuçta, asla tüm bir neslin ironik olamayacagının tespit cümlesidir di mi tylercıım? - e muhakkak , tabiatıynan böyle birşey mümkün değildir. yok sen bir nesli etrafındaki bi kaç kankan ile sınırlayıp ahanda bu neslin tümü ironiktir dersen, çok ironik olursun. zamanında çok edilmiş bir hatadır. - tekrar edilebilir mi ? - edilebilir çünkü ironi her daim vardı travisciim ama biz adını bilmiyoduk. bizden sonra da var olacak çünkü fani dünyaya veyahut bir bünyeye ihtiyaç duymaz ironi. - misal ver - uzayda hayvanlar geziyor - ? - insan uzaya çıkmış hayvanlardan biridir - yuri gagarin hayvan mıdır sence ? - zaman harekettir dostum, ironi de onun merkezkaç kuvvetidir. - bazen seni hiç anlamıyorum tylercıım - yani diyorum ki, mainstream suya yazılır, ironi suyun dibidir. - ? - sen bugün git kadıköy balonuna bin travisciim , zihnin açılır. aynı anda hem beşiktaşı hem kadıköyü görebilmek her nesle nasip olmaz diyeceğim budur. - bana müsaade o vakit Kaynak: EkşiSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:17 PM. |