![]() |
ikskare * simdi soyle bir dusundum de bir on yil olmus ben bu adami taniyali. ayni bolumde okumus, pulmana benzeyen koridorlarinda coraptan futbol maci yaptigimiz bir evi paylasmis, bu da yetmemis ayni sirkette calismisiz. insanin sinirini bozacak sekilde keyfine duskun ve rahat bir adamdir. iki damla yagmur yagsin semsiyesiz sokaga cikmaz, sabahlari yirmi dakika sacini kurutur, saatlerce ayakkabilarini boyar. snickers, meyveli yogurt, dondurma esliginde, bir ay boyunca sabahtan aksama kadar televizyon karsisindan kalkmadigini bilirim. alkolle pek arasi olmadigi halde sirf mezeler ve kebaplar icin cilingir sofralarinin vazgecilemeyen bir uyesidir. butun bu cins ozelliklerine karsin, iste bu on yil icinde ben bu adamla tartistigimi bile hatirlamam. uzun zamandir gormuyoruz birbirimizi. simdilerde patron falan olmus bu adam, muessese isletir hale gelmis. o muessese nasil donecek, orada calisanlar bu adama nasil katlanacak bilmiyorum. neyse geldigimde beni once umut'a sonra da sahibinin sesine gotursun de baska birsey istemem. Kaynak: EkşiSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM. |