![]() |
icindeki cocugu oldurmek * ekşi sözlük standartları gereği önce tanımın kendisini vermek icap ettiğinden: büyürken ruhuna hasıl olan maskeli kişiliğin altında hiç büyümemiş yönlerini taşırken birgün birşeylerden dolayı içindeki bu kıpır kıpır karakteri bir darbede silip atmak ve hayata kırık-yarım-kızgın-kırgın-onarılmaz devam etmektir. çok acı birşeydir bu, muhtemelen artık elmaşekeri çekmeyecektir insanın canı, keza leblebi tozu, karşı masadaki adamın masasına oturup merhaba demek, doyasıya ağlamak, türlü çılgınlıklar yapmak, küçük anlardan keyif almak, oyuncakçı vitrinlerine çakılı kalmak, lunaparklarda dolaşmak. - "sabri abi ne yapmışsın sen ortalık kan revan ?" - " hacı içimdeki çocuğu öldürdüm ama boğuştuk bayağı" - "yapma be sabri abi, iyiydi çocuk, maçlara giderdik birlikte" - "yok hacı, yamuk yaptı bana, mustafa abiyle yakaladım lavuğu" - " deme be sabri abi ! benimki de ibne çıkar mı dersin ? " - "valla orasını bilmem hacı, aha istersen bıçak burada, içine kurt düşeceğine deş bitsin" - "oldu sabri abi." Kaynak: EkşiSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 PM. |