![]() |
hacettepe universitesi devlet konservatuvari * hangi üniversite mezunusun sen sorusunun ardında bölüm ne sorusununda geleceğini bilen hacettepe mezununun kısaltılmıl cevabı... ayrıca aşağıdaki örneklerde görülebileceği gibi ayrı ayrı cevap vermekle birlikte vermek arasında büyük fark vardır...* a: - ne mezunusun sen? - hacettepe konservatuar... - müzikle mi uraşyosun? - müzisyenim efendim... - kasetin var mı? - yok efendim şarkı söylemiyorum... - e napıyosun... - piyanistim.. - düğünlerde çalışarak mı bakcan kızıma? vermiyorum sana kız mız... git başka kapıya... b: - ne mezunusun sen? - hacettepe efendim? - oooo, hanım bizim damatta okumuş adammış canım... - teşekkür ederim efendim, teveccühünüz... - iyi iyi, sevdim seni delikanlı... - saolun efendim, hislerimiz karşılıklı ve kızınızıda çok seviyorum... - aman aman, allah bir yastıkta kocatsın diyelim şimdiden... - çok teşekkürler baba.. - ah, ne güzelde baba dermiş... ee evladım söyle bakalım, mühendis misin yoksa doktor mu? - müzisyenim efendim? - nası yani? o ne yani? sen hacettepe demedin mi demin? - dedim ama bölüm konservatuar efendim... - hanımmmmm, silahımı getir çabuk... Kaynak: EkşiSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 AM. |