![]() |
315 dönem yedek subay sınavı bugün 11:30 sularında girmek için mamak mebs okulunda hazır bulunduğum ve 12:30 sularında girip 17:00 civarında çıktığım sınavdır. sorular güzeldi. mantık soruları ağırlıktaydı. kimisi sorulara bile bakmadan cevap kağıdı doldurdu. ben gibi sınav gördü mü dayanamayanlar ise 50 soru üzerinde kafa patlattı. ha nooldu,soruları okumayanlar 55 dakka etrafı seyretti,canları sıkıldı,biz 55 dakka soru çözüp beyin cimnastiği yaptık. 45 net falan bekliyorum.bilmiyorum tabi iyi bişey mi yaptım kötü bişey mi. ama gördüğüm o ki 6 ay öncesine kadar sivil olan asteğmenler bile kırk yıllık subay havasına girmişlerdi. çavuşa bağırıp küfüretmeyi marifet sayıyodu bir tanesi özellikle. biz bile gerildik. kaldı ki bize karşı misafir gibi davranıyolardı. idama giden mahkum gibi bir nevi. yemek falan verdiler hatta soğuk tavuk ve irenç bi börekten oluşan. bilmiyorum ne olacak sonumuz. insanı en çok delirtende bu belirsizlik işte. nereye gideceğim, ne olacağım... Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 PM. |