![]() |
arka sokaklar söz ve müziği sezen aksu'ya ait olan güzel bir şarkı. ilk önce gülben ergen seslendirmiştir. ve gönüllere taht kurmuştur. bir dolayisiyle deyişi vardır ki hâlâ kulaklarda çınlamaktadır. sonraları sezen aksu da madem bu benim şarkım, ben de niye okumayayım, demiş olsa gerek ki o da albümünde bu şarkıya yer vermiştir. gülben ergen tarzına alışkın kulaklar, sezen aksu'nun söylediği tarzı pek beğenmemiştir. velhasıl kelam güzel şarkıdır. sözlerini de yazayım tam olsun: lyrics: doğrusu ben seni pek fazla tanımıyorum içgüdüsel olarak kendimi savunuyorum dolayısıyla bilemiyorum dolayısıyla bilemiyorum arka sokaklarda neler oluyor sen beni istersen çok rahat kandırabilirsin kendini şahane bir şey sandırabilirsin dolayısıyla bilemiyorum dolayısıyla bilemiyorum arka sokaklarda neler oluyor zorlama güzelim zorlama kendiliğinden olmalı davul dediğin davulcusuyla müsemma horlama eziğiyiz doğuştan sende erkeklik sır, bende kadınlık muamma dolayısıyla bilemiyorum arka sokaklarda neler oluyor p.s: dolayısıyla olan kısımları dolayisiyle diye telaffüz edilir. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:58 PM. |