![]() |
5 mart 2006 kayserispor fenerbahçe maçı bir ara hakemin çıkıp gol atacağını düşündüğüm maç. kayserispor herşeye rağmen kazanmayı başarmıştır. fenerbahçe'nin 1-0 yenilmesiyle herkesi üzen maç olmuştur.* kayserizasyonun fenerasyonu yendiği maç. geçen haftaki chelse barcelona maçının 32.kez banttan izlenmesinin bile daha çok zevk ve heyecan vereceğinden şüphemin kalmadığı maç olmuştur. bir fenerbahçeli olarak ilk defa maçın henüz 10. dakikasından itibaren sıkılıp televizyon başından kalkmaya yeltendim. beceremedim o ayrı) kayserili olup galatasarayı tutanlar çifte zafer yaşamıştır. serkanın 2. sarıyı görmesi gerektiği bir pozisyonda,hakemin sarı kart göstermeye cesaret edemiyip,oyunun kaderini değiştirmeye çalışdığı ama ilahi adaletle sonlandığı bir maç. birçok galatasaray taraftarına oh be sonunda yaptırmış maçtır. aynı zamanda yorum getirilirken, sarı kırmızı zafer gecesi şeklinde söz oyunu yapılması da gelenektendir diye düşünüyorum fanatik olsun, gözcü olsun bekliyorum bak yarın. kayserispor'un çağdaş futbolun tüm gereklerini yerine getirdiği maçtır. maçta kayserispor'un golünü dakika 90'da gökhan ünal kaydetmiştir. ayırca bu maç fenerbahçe'nin 2005-2006 sezonu şampiyonluğunu kaybetmesinde büyük rol oynamıştır. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:36 AM. |