![]() |
30 trilyon doları olan adam penguende 1 aydır falan çıkmakta olan, soner günday köşesi.yıllardır arkadaşlar arasında yaptığımız zenginlik geyiğini dergiye taşımış,prens charles,bill gates,ronaldinho gibi ünlülerle geyiğin dibine vurmuştur... pek eğlenceli bir bölüm olmasa da can sıkıntısından okunuyor. kısaca nasıl bir şey olduğu hakkında örnek vermem gerekirsemisal bu arkadaşımızın bilgisayarı bozuluyor ve bill gates'i arayıp hacı benim pc bozuldu bi el atsana falan diyor.böyle işte... hayal sınırlarını zorlayan adam. bir zamanlar yeşim salkım'ın bir röportajını dinlemiştim. hakan uzan'la evli olduğu sıralardaki günlük hayatını anlatıyordu. sabah kalkıp kahvaltı yapıp alışveriş yapmaya çıkıyordum diyordu. o kadar çok alışveriş yapıyordum ki, artık alışveriş yapmak zevk vermiyordu. aldığım şeylerin çoğu daha poşetinden çıkmadan atılıyordu ve ben ertesi gün yine alışveriş yapmaya çıkıyordum. ben bu derece bir zenginliği bile hayal edemiyorken, 30 trilyon doları olan adamı tasvir edemeyeceğim sevgili sözlük. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 PM. |