![]() |
30 yaş sendromu erkeklerin kariyer derdine düştüğü, kadınların kırışıklıklarının başladığı, hala evlenmemiş bayanların evde kaldım diye ağlanmasına neden olan durum ally mcbeal sendromu. 30. yaş gününde uyanınca yapılacak ilk iş varsa partneri hırpalayarak uyandırmak ve o gün, geldi işte, o gün bugün demektir. yataktan kovulduktan sonra melankolik bir havada lavaboya gidilir, yüzdeki kırşıklıklar incelenir. çok alay edilir ama kolay değildir, yaşın onlar basamağı değişmiştir bir numara küçüğünü bulmak mümkün değilidir. kendinize yaşlanıyor muyum ne? diye sormaya başladığınız anda vuku bulacak piskolojik iç savaş browni reklamındaki dizi oyuncusunun içine düştüğü durum kuşak mı değiştiriyorum? denilen durum. diskoya yada bara gidildiği zaman kendisinden yaş olarak küçük insanlarla iletişim kuramama durumu. dante gibi ömrün ortasında oha falan olabilitesi fizibilite raporu. kabul etmek istemeseniz de korkulanın başa geldiği yaş dilimi sendromu.. artık büyümüşsünüzdür artık sadece sorunlu deil bi de sorumlusunuzdur yaşamınızdan, yaşamadıklarınızdan...30 olmuşsunuzdur, bu dünyada 30 yıldır varsınızdır , sorgulamaya başlarsınız kendinizi ne üretmiş, yaşam adına ne koymuşsunuzdur ortaya.. bi de tabii aile efradının beklentileri tavan yapmıştır, bekarsanız ne zaman evleneceksiniz, evliyseniz ne zaman çocuk yapacağınız sorulur..yani savaş bitmemiştir devam edersiniz kaldığınız yerden yaşamı anlamlandırmaya ve belki de aydınlatmaya.. yani bu da geçici bi durumdur su akar ve yolunu bulur.. doğum çocukluk sendromu ergenlik sendromu gençlik sendromu 30 yaş sendromu 40 yaş sendromu andropoz / menopoz sendromu yaşlılık sendromu ölüm** 35 yaş sendromuyla kıyaslanamayacak kadar basit olan sendrom. yani düşünüyorum da en az üç yıl 29.5 yaşındayım dedim şimdi bir beş yılda burda böyle 34.5'la geçer.bu hesapla menopoza falan girmem 70'i bulacak galiba * Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 AM. |