![]() |
17 inc flat monitor bilkente gidecek kadar parası olduğu için biz viranelerde okuyan yada okumuşları da hor gördüğüne inandığım eşekarısı. sırf ilgi çeksin diye yazdığını düşündüğüm yeniyetme yazar,bi nevi kendine eğlencelik bişeyler arıyor.. insanlara yağdırdığı hakaretleri marjinal fikir zanneden yazar zira insanlara pis demenin nasıl bir marjinal fikir olduğunu anlamak mümkün değildir. * * massachusetts ve connecticut kelimelerini her gece yatmadan besmele çekip tükürük çıkarmadan yirmibeşer kez tekrar edip ıslah olmasını dilediğim sözlük kullanıcısı. ha bir de nedense kendisi sözlüğe yeni üye olmuş gözükse de ben evvelden var olduğunu hissediverdim. tüm girileri, iddiaları, ithamları bir yana, bu tip kişilere hep şunu sormak istemişimdir : koyuna ne dersin yaşamında? bildiğin tüylü koyun kurbanlık küçükbaş olan. bu hayvana koyun derken için sızlar, coolluğun, aksak ritmde parmak şıklatışın, entellektüel birikimin falan yerinden oynar sarsılır mı? diye. ek : yakında kimin fake nicki ise belli olur zaten, eğlenelim, öğrenelim. sadece ilgi çekmek adına karşılık vermeye değmeyecek cahilce giriler yazmış,ergenlik çağından çıkamamış ilgi fakiri bir insan izlenimi veren ve maalesef haketmediği ilgiyi gören yazar.itü sözlük yazarları böyle insanlar için zaman ve emek harcamamalı ve bu insan kendi haline bırakılmalıdır. şaşırtıcı bir şekilde seri eksi oy veren ibneden yakınmayan yazar. adam olamadım marjinal olayım zihniyeti. benim 14 inchliğin büyüyünce alacağı hal. fake veya gerçek bir yazar. ne olduğunu bilemiyorum ancak ben bugün bunu gördüm girilerine bakınca takma adının daha başka bir şey olması gerektiğini düşündüğüm ... * Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |