![]() |
sozlukte elestiriye kitlesel hinc * neredeyse haftalık bir rutin haline gelen, belki de eleştirileri ispatlayan, bir linç girişimi bir öfke var sözlükte. her hangi bir hoşa gitmeyen yorumda eleştirinin konusu yerine eleştiri sahibine saldırılar başlıyor topluca ve acımasızca. "bak çorabını ters giymişsin" diyen adama "senin annen zaten orospuydu" demek gibi. çorap ters ya da düz ne farkeder. uslüp kesinlikle yanlış. ilk saldırı ikincisine güç veriyor. bir çığ halini alıyor. arada cılız bir "haklı olabilir mi?" sorusu çıkıyor ama o da eziliyor çığın altında. şimdi ben çıkıp desem ki "ekşi sözlükte akıllı yazarlar olduğu kadar aptal yazarlar da var" bu demek oluyor mu ki ekşi sözlük aptal bir yapı? bu hınçın sebebini merak ediyorum ben. hakaretle eleştiriyi ayırt edip olgunca, adam gibi cevaplar istiyorum her hangi bir eleştiri geldiğinde sözlüğümüze. beraber cevap verebilmek istiyorum ama bunu trabzondaki linçe benzetmek istemiyorum. anlaşılmayacak, çünkü anlatamadım. Kaynak: EkşiSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM. |