![]() |
sol husyede yasanabilecek en dumur olaylar * hayatımızın kendimizi bilmekle bilmemek arasında gidip geldiğimiz, fırt diye çıkacağımız günü bekleştiğimiz, milyonlarca kardeşimizin arasında yaşadığımız en heyecan verici, akıllara durgunluk getirici, a-aoovvv diye kıpraştırıcı, dumurlardan dumur beğendiren olaylar. ben sol husyede yer edinmişim kendime. yine bir gün bekleşiyorduk. bizim mekan büzüşmeye başladı, nooluya lan demeye kalkmadan depremler olmaya başladı, dumur vericiydi daha bir kaç gün öncesine kadar her şey normalken, birden depremler oluyor, yer yerinden oynuyordu. biz milyonlarca kardeş korktuk. sonra birden alanımız genişlemeye başladı, ve kapı açıldı. "huoo çıkın lan en arka gelenin götü boklu." diye bağırdı birisi, ne olduğunu anlamadan depar attık dışarı. ben elvan gibi koştum ve en arkaya kalmadım heheh. ama çok dumur vericiydi. halen hatırlarım arada. ve bunu her platformda savunurum ki, bu kadar şahane dumurların havada uçuştuğu paltformumuzda eminim sizin de paylaşacak, bizleri hayrete sürükleyecek dumur hikayeleri vardır, hadi eller klavyeye. Kaynak: EkşiSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:41 AM. |