![]() |
platform tv * motor türk moda türk ve benzeri yayinlarin "platform"u tv. kopyalayip pastalamak isterim "trt int'den sonra hotbird uydusundaki 2. türk kanalı olan platform tv, deneme yayınlarına başladı. avrupa topluluğu resmi verilerine göre 38 ülkeden 98 milyon eve dijital teknoloji ve şifresiz yayın ile ulaşan platform tv, türkiye'de televizyon yayıncılığı ve tanıtım alanlarında bir dönemin başlangıcını oluşturuyor. kıbrıslı işadamı hüseyin yusuf ve metin dalman tarafından kurulan platform tv, 38 ülkede 98 milyon eve ulaşan yayınları ile türkiye'de turizm, halkla ilişkiler ve pazarlama sektörlerine yönelik özel programlara ekranlarında yer verecek. test döneminde sosyal ve yardımlaşma projelerine destek platform tv tarafından yapılan açıklamada test döneminde türkiye'de kamu yararına çalışan sosyal ve yardımlaşma kurumlarının tanıtım kasetlerini ücretsiz olarak yayınlanacağı belirtildi. ilk aşamada tema, tev, tegv, lösev, toçev ve atatürk vakfi ile kontağa geçen platform tv bu kurumlardan gelen tanıtım kasetlerine 38 ülkeden 98 milyon eve ulaşan yayınlarında yer verecek. platform tv yayınları hotbird uydusu, 11, 938 mhz, "h" polarizasyon, symbol rate: 27.500 ve fec: 3/4 parametlerinden şifresiz olarak izlenebilir. platform tv konsepti hakkında detaylı bilgilere www.platformtv.tv web adresinden ulaşmak mümkün." Kaynak: EkşiSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 AM. |