![]() |
nick ve karma uyumu * geri yinekel* arkadasimizin profiline bakarken karma: 289 * karmasini gorunce dedim ki bundan daha uyumlu ne olabilir.. teorime gore geri yinekel arkadasimiz bu karmayi koruyabilmek adina eger karmasi bir kac puan yukselirse ya sukelali entrylerini siliyor ya da cok kotu alabilecek bir iki entry giriyor boylece kendi dogasina uygun karmasini muhafaza ediyor.. misal ben baldan tatli karmamla kendimi oylesine ozdeslestirmisimdir ki ne zaman karmam dusse birbirinden harika bir kac entry girerek tekrar ayni mertebeye yukseliyorum.. fakat cok yukselipte genclerin sevgilisi grubuna dahil olarak toplumu yaniltmakta istemiyorum, netekim ilerlemis yasina ragmen bana hayranlik duyan insanlari rencide etmemeye ozen gosterecek kadar sorumluluk sahibi bir insanim.. edit: ulan aradan bir sene gecmis, karma indi cikti, sonuc hala baldan tatli.. bu entryde zamanin otesi top ten hitlist te bir numara.. ben demistim diycem, iyiden iyiye basacaksiniz cok kotuye, ben bilmiyo muyum sizi, hinzirlar.. Kaynak: EkşiSozluk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:54 PM. |