![]() |
nefes almak istiyorum * yonca evcimik'in 1991 tarihli ilk albümü abone'de yer alan sehrazat*-thanou mikroutsikou*-garo mafyan* calismasi. sezen aksu'nun yine 1991'de yayimladigi her seyi yak adli, ayni bestenin farkli sözlerle giydirilmesi suretiyle vücuda getirilmis sarkisi kadar basarili olamamis, bir bestenin farkli ellerde nasil da kader metamorfozu gecirebileceginin bir manifestosu olmustur. hemfikir bir referans icin orijinal sarki icin evcimik versiyonunun sözleri icin hemen: aldim basimi mechule gidiyorum vedalastim dünle yarina yürüyorum asla gidisim sevgisizlikten degil biraz soluk almak istiyorum biraz nefes almak istiyorum yillarin yorgunlugu var bak üstümde bazi seyler var halletmeliyim kendimle asla gidisim sikildigimdan degil biraz soluk almak istiyorum biraz nefes almak istiyorum yol ver bana sal uzaklara biraz da zaman tani hak ver bana inan doldum birazcik zaman tani yalvaririm kirilma yanlis anlama sevdim sevecegim hayatim boyunca asla seni üzmek istemem bilirsin biraz soluk almak istiyorum biraz nefes almak istiyorum Kaynak: EkşiSozluk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 AM. |