Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   şebnem ferah ı sevmeyen zevksizlerin olması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/205770-sebnem-ferah-i-sevmeyen-zevksizlerin-olmasi.html)

bluemoon24 15-01-2009 09:33 PM

şebnem ferah ı sevmeyen zevksizlerin olması
 
onlardan biri olarak sevmememe de rahat birkaç sebep sayabilirim.



kadın-erkek ilişkileri üzerine karmaşık gibi görünen ama gayet basit sözler yazmış birini sevenler de olabilir sevmeyenler de. sesi güzeldir şüphesiz ama bana öyle gelmiyor. şarkılarında enstrümanları kullanma şekli tüm türkiye'nin hoşuna gidebilir, benim gitmiyor. herkese sempatik, içten görünebilir ama bence öyle değil.



başlığı ilk gördüğümde zevk nedir? renk nedir? neden vardır bunlar? gibisinden sorular geldi aklıma. cümleyi orta yerinde kesme pahasına sözümü burada bitiriyorum. *)



Kaynak: İtüSözlük


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.