![]() |
ucuruldukcaucurulanucurtma arada bir elini saç yumağımda hissettiğim yazar.aynı zamanda sınıf arkadaşım.beraber çekiyoruz lab. çilesini.sabır diliyorum.şu sıralarda marmaris yollarında,başında kavak yelleri tatil yapmaya gidiyo ama sonunda kendisine nick altı yazdığımı görünce yine gelip bana gülümseyip teşekkür etçek biliyorum.takip edin bu adamı. edit:değiştiriyorum lan.3.nesil yazar. bu kadar artık tanımım.dilediğim sabırları da geri aldım.sinirlendirdi beni.kendisi bana bok 4.nesil çakma bonus kafalı demeyi görev edindi.bi de başarımı kıskanıyo fena halde.tamam ben de biraz abartıyorum belki.mesela hepinize çaktım olum x ten en yüksek notu ben almışım adasfasdsads gibi geyikler yapmamalıydım.bi de geçen gün çaylak olduğunda sürekli onun şahsına ait sayfanın linkini yollayarak çaylak olduğunu yüzüne vurup durmamalıydım.bi de tdk dan çaylağın sözlük anlamını bulup bulup yollamamalıydım.he bi de yukarda 'gelip bana teşekkür etçek' yazdım diye zorla tekrar tekrar aynı sahneyi almak suretiyle teşekkür et,bi daha teşekkür et,yürürken gülerek teşekkür et gibisinden taciz etmemeliydim.bi de lost teorileriyle dalga geçmemeliydim.zaten doğru çıktı göt oldum.neyse.oha ya.resmen haketmişim ben laflarını.bi dakka şu an anladım ne pis biri olduğumu.affet dude fsdafafadas. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |