![]() |
kızınbiri değişmeyen tek şey değişimdir diyor kızınbiri. aslında başkasından yürütmüş, kendi demiş gibi yapıyor. eskiden ne de böyleydin , değiştin sen kızım diyenlere, iç çekenlere, sitem edenlere kendi içini göstermek istiyor. içindeki kaosu bir görsünler ondan sonra ne derlerse desinler diye düşünüyor. değişti mi gerçekten kimse bilmiyor. her şey değişmiş olsa tek bir şey aynı hala, sadece kendisi biliyor kalabalıklar içinde yalnız kızınbiri. etrafı dolu, içi boş. kalbimdeki kral dairesine yaraşır biri ya hiç doğmadı diyor, ya ben henüz tanışmadım, ya da hiç doğmayacak, ya da ben cidden kafayı yiyorum... kafasına sıçası geliyor. o şimdi bir boğaz tepesinde düşlerini rafa kaldırmış, düşünüyor sadece kendini, geçmişini ve de geleceğini... güneş hiç doğmuş muydu onun olduğu yerde, emin değil. geceler var onun bildiği. zaten ay ışığıyla yetiniyor şimdilik. bir şey daha değişmedi, umutlu hala kendisi. güzelliklerin emek ve zaman istediğini biliyor. öyle medet umuyor. ya da kendini kandırıyor... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 AM. |