![]() |
obezlerden tiksinme hissi obezlerden tiksinilmesi gayet normaldir. çünkü obez, obez olmayan normal insanlara kıyasla, dünya'nın çok daha fazla nimetini tüketmiş insandır. dolayısıyla obezler aslında şişman olmayan insanlara haksızlık yapmaktadırlar. onlardan çok daha fazla besin maddesi tüketerek herkesin temel amacı ve zorunluluğu olan besin tüketmek konusunda yaptıkları büyük adaletsizlik ve açgözlülükleri sebebiyle bu hale gelmişlerdir ve onlardan tiksinilmesi doğaldır. bu yüzden biliçaltımızda, bizim tüketebilmek için köpek gibi çalışmak zorunda kaldığımız o besini bize kıyasla çok daha fazla tükettikleri için onlardan nefret ederiz. bu da çok normaldir. estetik olarak görünüşlerinin iğrençliği de bir diğer tiksinme sebebidir. kimse yok efendim obezlik hastalıktır, yok genetiktir saçmalıklarıyla ortaya çıkmasın. genetik yatkınlık tabii ki bir sebeptir ancak ben hiç az yemek yiyen bir obez görmedim, gören varsa beri gelsin. bunun dışında, çok yemek yiyen çok sıçar. ben her obez gördüğümde, onun kilolarca, sabah akşam, hiç durmadan, dinlenmeden, inleye inleye sıçtığını düşündüğümden obezlerden tiksinirim. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM. |