![]() |
ronn iç sesi ile mütamadiyen kavga eden yazar kişisi: -iç ses +betonarme dış yüzey -lan o kadar giri girdin ne oldu ha? sorarım sana ne oldu? +abicim sen istedin diye yazdık onları. şşş ronn, oğlum bak tam senlik şu başlık karala bişeyler., lan aloo bak ne yazmışlar sen de eksik kalma, canım sıkıldı ankete katılsana diyen kim? -bak bak eşşek herife bak! onları dediysem senin iyiliğin için dedim ben. +ya bi git allasen. iyiliğim için demiş. ulan senin gazınla doldurduğum ukteler yüzünden yemediğim ayar kalmadı. o ne lan abi mevzusuna ise hiç girmiyorum. fedai düzeniymiş. hay senin kafana! -bence gayet güzel bir fikirdi. ama sen basiretsizsen ben ne yapayım kardeşim. her şeyi de benden bekleme. +bu arada kendime yazdığım ilk nick altındaki şerefsizliğini de unuttum sanma. onun hesabı ayrıyeten sorulacak. -ehueheue çok komikti la o ehuehue. aklıma geldikçe gülüyom. +aklını skim senin. -ronn ayıp oluyor ama. hem insan yemek yediği kaba tükürür mü hiç. +konuşma ya bi sus. şeye sürülecek kıymetin yok artık gözümde. bundan sonra iç sessen iç sesliğini bil. - peki sen nasıl istersen. gidiyom ben. +selametle. -... +... -... +şşş orda mısın la? -... +aloo kime diyorum? şaka yaptım lan şaka. -... +harbiden gitmiş galiba be. ne yapacaz lan şimdi? herif haklıydı, yediğimiz kaba tükürdük resmen. ne yapsam ki şimdi? biri yeni bir ukte vermiş. yazsam mı acaba? -yaz yaz, ayar manyağı ol yine ahahhaha. +geldi yine. çeneme sıçıyım. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 PM. |