![]() |
fenerbahçe enteresan bir hırsı olan yöneticilere sahip olan takım,yani bilmiyorum kim yaptığını ama birileri suçlu. kısaca özetliyeyim,kronolojik sıralamaya göre başkan: 27 haziran'a kadar teknik direktör konusu da netleşir,yabancı forvetle'de anlaşırız. basın: 25 haziran'da transferler belli oluyor. basın: oyuncuadriano,teknik direktör luxemburgo oldu basın: oyuncu guiza,teknik direktör aragones oldu fenerbahçe son haberi yalanlamaz.taraftarlar şüphelenir.basın baskısını arttırır. basın: aragones geliyor,25 haziran da bahsedecekler.ha bahsettiler bahsediyorlar.takımın başına geliyor aragones,guiza tamam basın: 25 haziran bu iş biter aragones: bilmiyorum,menajerler bakıyor,ama önceliğim euro 2008,kupa sırasında bundan konuşmak istemiyorum guiza: önce euro 2008 aragones ispanya federasyonunu reddeder.sonra 25 haziran gelir.gazeteler şenlik.. basın: aragones'i açıklıyorlar işte bu devrede birileri afallıyor. fenerbahçe: aragones'le anlaşma imzaladık! basın tabi bilmiş ilkokul çocuğu modunda,hemde ispanyol ya hoca,guiza'da kesin derler.ama aragones haklı olarak yok böyle birşey der. aragones: yok öyle birşey,kimseyle ön protokol imzalamadım,geleceğime sonra karar vereceğim. aragones'in yerinde olsam tazminatı görmezden gelir,fenerbahçe'deki kariyerimi başlamadan bitirirdim.çünkü bana kalırsa ispanya'nın konsantre olması kolay değil.yaptığı küçük bir hata ispanya milli takımı oyuncusu gözünde tabi bu adam türkiye'de artık,parayı da götürüyor,umursadığı yok,baksana fabregas'ı oynatmıyor. şeklinde durmaz mı? gerçekten merak ediyorum nasıl oldu da basın'ın böyle bir oyununa geldi koca kulüp..aziz başkan'ın suçu olduğunu sanmıyorum açıkcası. aragones gelir tabi gelmesine ama olay kulübün büyüklüğüyle korkunç derecede ters orantılı amatörce hatada. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 PM. |