Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   bu sabahların bir anlamı olmalı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/202163-bu-sabahlarin-bir-anlami-olmali.html)

bluemoon24 14-01-2009 05:07 AM

bu sabahların bir anlamı olmalı

bir vega parçası.her sabah uyandığımda aklıma gelen felsefi söz

bkz. hastasıyım)

yastığına senin sarılıp...

kokunla uyumuşum

üstüm açılmış,üşürken sabah olmuş

uyan dedi bir ses

uyan,o burada

uyandım,aradım

bulamadım...

suçum neydi? neden böyle oldu?

koltuğuna senin kıvrılıp...

hayalinle uyumuşum

camlar açık kalmış

ürperirken sabah olmuş

uyan dedi bir ses

uyan,o burada

uyandım,aradım

bulamadım...

bu sabah bir umut var içimde

nasıl olsa geri gelirsin diye

her şey yerli yerinde yine

bu sabahların bir anlamı olmalı

can acıtan bir vega şarkısı

geceden medet ummayanların sabah çat kapı ben geldim sevgilim nidalarını duyacaklarını tahmin ettikleri deniz'in düzgün bir vokal yaptığı duygusal hatta dm'den çalınan şarkısı

gece uyuması gerekenden çok çok daha sonra uyuyan ve sabah saati kurduğundan çok daha erken uyanan insanın kendine bunun nedenlerini sorarken aklına gelen şarkı, vega şaheserlerinden.

şu gözlerdeki beyazlıkları artık kırmızı çizgilerin kapladığı saatlerde -ki yaklaşık olarak saat 3 gibi- bilg. başında hala starcraft ile mücaddele veren bi gencin saat 4 e doğru yatağa girmesi ve ardınan sadece 3 saat sora kalkıp iş için yola koyulmasından önce sarfettiği şu manalı vede beklentili cümle..

çok sevmeme, defalarca dinleme potansiyeline sahip olmama rağmen yıllık yazısı formatından yazıldığı aşikar şarkı.

yastığına senin sarılıp... bir arkadaştan da öteydin belki de... valla bak.

gayet de güzel bir klibi çekilmiş olan şarkı. beyaz ortam, garip şirin hatun hareketleri güneşten gelen flare* lerle desteklenmiş, umut dolu bir hava yaratılmıştır. herkesin çok sakin hareket etmesi* de bu havayı kuvvetlendirmiştir. klibin büyük çoğunluğunda sağ veya soldan çerçeveler kullanılarak oranın 4:3 ten kare formata geçmesi bu umutlu havayı güçlendirmiş, ilgi merkezini çok dağıtmadan ortaya toplamıştır. fazla kontrast özellikle bembeyaz bir ortam ve bembeyaz tenli modelin de etkisiyle modeldeki hataları ortaya çıkarmış, kötüyüm ama umutluyum mesajını vermeye çalışmıştır.

insanı duygulandıran ve uzaklara götüren bir vega şarkısı.hayallere dalınası bir şarkı

bıkmadan dinlenesi güzel bir şarkı. ilk çıkış zamanı baya bi olmuştur. sanırım 4 sene olmuştur.

şarkıyı yazanla benzeri bi tecrübe yaşadığında ben bu duyguyu yaşamak zorunda mıydım? diye sorgulamaktan vazgeçtiğin, yalnız değilsin diye düşündürten, böyle duygular da yaşanmak zorunda vs. diye züğürt teselli eden şarkı.. yalnız benimle boşuna uğraşıyosun ben şarkı neyim yazamam diye de mesajım var yukarıya..

sabah uyanır uyanmaz insan o günün anlamını ya da dünün iyi kötü tortusunu bulmaya çalışır.hangisi ağır basarsa gün istikametini ona göre kazanır.parıldayan güneşli bir havada sevgilinin mesajı ya da telefonuyla uyanmak,ya da herhangi bir açık cuma gününe uyanmak belki de en güzel anlamlarındandır sabahların.

Kaynak: İtüSözlük

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM.