![]() |
bozuk süt görünüş itibari ile oldukça normal olan süt.ama pişirmeye başlayınca peynir gibi dibe çökmesi ve korkunç kokusu kendini belli eder.en korkuncu ise * sizin süt içmeme derdinize takmış olan annenizin çok önemli bir sınav öncesi bak bu kocaman bardak sütü iç yoksa seni gebertirim diye tehdit etmesi ve size kusa kusa sütü içirmeye çalışmasıdır.bu konuda o derece sabıkalısınızdır ki anne bak cidden tadı kötü bi bak demenize rağmen sizi dinlemez daha sonra ikna olur ve siz o hayvanat bardağın yarısında iken sütün bozuk olduğuna kanaat getirir. bazı kişilerin zehirlenerek sınava katılamamalarına neden olan içecek koala gibi bir sözlük yazarı. bir türlü anlayamadığım süt çeşidi..süt ağzımda ciklet kıvamında olmadığı sürece lıkır lıkır şişesinden de içerim oh mis gibi... kokusunu özlediğim kekyapar bünye. itü sağolsun haftanın 5 günü aynı binada olduğunuz insanlara hasret bırakıyo bünyeyi. neymiş projeymiş... yoğurt kıvamına gelmiş süttür. içinde siyah parçacıklar vardır. 7 yaşındaydım. dolabı son hızla açıp içicem büyüycem hurraaa demek suretiyle süt kutusunu başıma dikmemle birşeylerin ters gittiğini anlamam bir olmuştu... süt bozuktu!! sütü yere attıktan ve herşeyi tükürdükten sonra ağlayarak ananeme koştum, sütün bozuk olduğunu söyledim. mutfağı görünce terlikle beni kovaladı. bir daha süt içmedim. pişman değilim. kafasını oraya buraya sokmaya heves etmiş deviant. o benim tribim diyor, oturup kendi işine bakmasını, yani karizma karizma özportrelerini çekmesini salık veriyorum. beklemiş bozuk süte yeşil pelte süt denir az evvel kutuları karıştırıp içmemle beraber beni anında en tarifsiz acıların insanı yapmıştır.temas ettiği yerleri sikip atmıştır.bu hafta ikinci oluyor bu. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 AM. |