| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük bir genç kızın gizli defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ipek ongun'un bir şaheseri. ipek ongun şaheserleri okutulmaya genelde bu kitapla başlanır. kitapta ergenlik çağındaki bir genç kız anlatılmaktadır. ipek ongun bir genç kızın yaşadığı ilk aşkı, ilk aldatılmayı konu edinmiştir sonra hızını alamayıp olayı ilk bacakları almaya kadar götürmüştür. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ipek ongun'un bir şaheseri. ipek ongun şaheserleri okutulmaya genelde bu kitapla başlanır. kitapta ergenlik çağındaki bir genç kız anlatılmaktadır. ipek ongun bir genç kızın yaşadığı ilk aşkı, ilk aldatılmayı konu edinmiştir sonra hızını alamayıp olayı ilk bacakları almaya kadar götürmüştür. eline sağlık diyoruz artık genç kızlarımız daha bilinçli aşklar yaşamakta, aileleri ile daha sağlıklı ilişkiler kurmakta hatta tatile gitmeden önce bacaklarını almayı unutmamaktadır. o genç kızın ileride okuyup gülmekten kırılacağı defter.yinede saygı duymak lazım. o genç kızın ileride parayı vuracağı defter. ilk kitap çok tutulunca serisi yazılmıştır: bir genç kızın gizli defteri 2- arkadaşlar arasında bir genç kızın gizli defteri 3- kendi ayakları üstünde bir genç kızın gizli defteri 4- adım adım hayata bir genç kızın gizli defteri 5- işte hayat bir genç kızın gizli defteri 6- şimdi düğün zamanı büyüklerin lise çağındaki kızlara doğumgünlerinde hediye ettikleri yegane kitap. bu bir genç kızın adı serra'ydı. serra ergenlik çağında şişman sivilceli ve her yeri kıllar içinde bir geç kızdı. daha sonra serra zayıfladı, güzel bir genç kız oldu ve ağda yapmasını öğrendi bunları okuyup çok mutlu olmuştum. o zamanlar ergenlik döneminde bir çirkin ördek yavrusu olarak ben, büyüyünce hep güzel bir kız olacağımın hayallerini kurmuştum. yanılmıyorsam kitabın girişinde bu defter benim günlüğümdür ve okumak çok ayıptır gibi bir cümle vardı. kitabı okuduğum için kendimden utanmıştım. ergenliğe geçiş döneminde okunan kitapların başında gelir ipek ongun,ben dahil tüm arkadaşlarım okumuştu o dönemde.. ipek ongunun serra adlı bir yurdum genç kızını anlattığı kitap.ana karakterin çirkin ördek yavruluğundan herkesin sevgilisi serraya dönüşümünü anlatan bir seriydi.en sonunda koca bulup evlenmişti. arasındaki kurutulmuş gülün anlamını bilim dünyasının hala çözemediği defterdir. ergenlik dönemimi yiyip bitirmiş kitap serisi... ipek ongun'un rockçı tipler ve içlerinde düğün salonu fotoğrafçılarının gezdiği beyoğlundaki karanlık diskotekler hakkında görüşlerini bulabileceğimiz eserlerden biridir. daha sonra bu eser cezmi ersöz'ün karanlık bir disko beyoğlunda adlı yapıtına da ilham vermiştir. yazarın bu eserinde özellikle 1980'lerdeki polisiye türk filmlerinin etkisinde yoğun bir şekilde kaldığını görmek mümkün. hatta yapıt gülşen bubikoğlu'nun akrep adlı filminden ve cüneyt arkın'ın komiser cemil serisinden de bir çok post modern etkiler taşıyor. geçtiğimiz yıllarda yapılmış olan satanist avı operasyonu kapsamında yazarın, akmar'daki metallica posterleri ve konser afişlerini yolmaya calisirken goruldugu de rivayetler arasında. metin, yazarın bir genç kızın gizli defteri - arkadaşlar arasında adlı eserinden alıntıdır. taksim'de buluştuk simten ve aylin'le. bir yere müzik dinlemeye gideğiz, dedi. arkadaşlarla orada buluşacağız. beyoğlu'nda, karanlık bir diskoydu beni götürdükleri yer. yani böyle gündüz gündüz karanlık bir yerde oturmak tuhafıma gitti ama artık içeri girmiştir bir kere. sadece karanlık mı, sigara dumanından göz gözü görmüyordu. bak, çocuklar bize el sallıyorlar, dedi aylin. giriş biletinizi aldık, diye seslendi garip giyimli bir oğlan. sağol, dedi aylin ve onlara doğru yöneldik. masada bir kaç kişiydiler. hepsi uzun saçlı, kulağı küpeli tiplerdi. uzun saça, küpeye falan karşı değilim ama bunların halinde, görünüşlerinde beni rahatsız eden bir şeyler vardı. geri dönmek istedim ama aylin'in alaycı laflarını düşününce, haydi oturayım da, çok sıkılırsam bir bahane bulur kalkarım, diye düşünerek orda kaldım. deriler giymişler, gümüş bir sürü şey takmışlardı. üç oğlan bir kızdılar. kıza da kız demeye bin şahit ister, bizim radikal toprak bile onun yanında pamuk prenses kalır. sonra çok da suluydular, vara yoğa itişerek gülüşüyorlardı. aylin'le simten bunları nereden tanımışlar böyle, diye düşündüğümü anımsıyorum. ve de bira içiyorlardı. aylin'le simten de birer bira ısmarlamazlar mı... onlara kötü kötü baktım ama hiç oralı olmadılar, akılları sıra cool takılıyorlardı. bana da, ne içersin? diye sordular. meyve suyu deyince, yanımda oturan ve her tarafından gümüşler sallanan yaratık, iyi ki süt demedi, diye benimle dalga geçti. sataşma kıza, diye simten sözümona savunmamı yaptı ama o da gülüyordu. rock konserlerinden ve rock'çılardan söz ettiler bir süre.yanımdaki yaratık pofur pofur sigara içiyordu üstelik. onlar konuşuyor, bense sıkıntı içinde susuyor, arada gizlice saatime bakıyordum. kendimi uyuşturucu inine düşmüş gibi hissediyordum. burayı hiç beğenmemiştim. hey bebek, hiç konuşmuyorsun, dedi yaratık. sizleri dinliyorum, dedim dişlerimin arasından. ama buraya eğlenmek için geldik. hadi bu bebeği güldürelim biraz, diyerek ortalarda dolaşan fotoğrafçıya el sallamaz mı... bense dönmüş ne olacak diye bekliyordum. çek bir foto, aslanım, dedi yaratık ve - elini omzuma attı. aynı anda flaş patladı, ardından da masamızdan kahkahalar yükseldi. kolunu tutup ittim. hey bebek, ne oluyorsun, eğlendirmeye çalışıyoruz seni. böyle eğlenceyi sevmem, dedim. paralarınızı ben ödedim, istediğim şakayı yaparım, demez mi... işte o anda film koptu. giriş parası beş yüz bin liraydı. cebimden bir milyon çıkardım ve masanın üstüne fırlatarak, al işte, dedim. madem öyle düşünüyorsun, ben de hem kendimin, hem seninkini ödeyerek bu hakareti yapma hakkını buluyorum kendimde. ve fırlayıp orayı terk ettim. masadan kalkarken gözüm aylin'le simten'e ilişti. yüzleri benim bu bilmedikleri tarafımı görmenin şaşkınlığı içindeydi. gizli kalması gereken defter içinde aslında kayde değer herhangi bir şeyin olmamasına rağmen merakını hat safhaya çıkaran , okunulması tavsiye edilmeyen ve hep gizli kalmasının hem kız hem de diğerleri için daha iyi olduğunu düşündüğüm gereksiz nesnecik. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük bir genç kızın gizli defteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ipek ongun'un bir şaheseri. ipek ongun şaheserleri okutulmaya genelde bu kitapla başlanır. kitapta ergenlik çağındaki bir genç kız anlatılmaktadır. ipek ongun bir genç kızın yaşadığı ilk aşkı, ilk aldatılmayı konu edinmiştir sonra hızını alamayıp olayı ilk bacakları almaya kadar götürmüştür. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi