![]() |
beşinci neslin sözlüğü efendileştirmesi şimdi beşinci nesil geldiğinden beri sol frameyi inceliyorum, bir tuhaflık var! başlık sayısı son derece artmış ondan bahsetmiyorum, hayr hayır garip olan başka bir şey. sabahtan beri düşünüyorum beni rahatsız eden ne? ancak şimdi bulabildim. küfür yok!! evet evet küfür yok başlıklara bakın allah aşkına metrodaki sarı çizgi, rahmetli başkan kennedy, jude law, delibaş mehmet ayaklanması, çopur musa ayaklanması, din dersi sınavında kopya çekmek, yeni başlayanlar için otomatik vites, deneme sınavı ve onlarcası. yahu bunlar ne?? dördüncü nesil olarak size hiç bir şey veremedik mi biz?* nerde amlı, götlü başlıklar, nerde eşcinseller, ibneler, godoşlar?? ben pek nesil girileri girmem ama artık bu kadarı fazla oluyor. yarına kadar sol framede amlı, götlü, ibneli başlıklar istiyorum. her şeyi bizden beklemeyin, zorlayın beyninizi biraz pazar günü çalışmak da neyin nesi yahu am fortlaması dururken?? -bugun burda cumartesi dün yazdıklarına baktım. ne yazmışsın sen öyle sözlüğe? -ne yazmışım? -hep küfürlü filan, ıyk onlar ne kadar terbiyesiz şeyler -sen bir de 4. nesli görsen ne dersin acaba? -daha beteri de mi var? -evet fortlaması filan. -ne fortlaması? -ben de onu diyorum işte çok ayıp şeyler yazıyor bu 4. nesil. -!'^'!''^^+'^' Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 AM. |