![]() |
bi sor neden yazıyorum dördüncü nesil yepyeni sözlük yazarı, hoş gelmiş, sefalar getirmiştir. muhtemel sözlük yazarı maho'nun bilo'ya söylediği savunma cümlesi. + ulan maho.. niye yazdın bunu bana. - ee bi sor bakalım. niye yazıyorum + niye. - senin iyiligin için bilo. değişik bir insan. yeri geldiğinde aşırı duygusal, yeri geldiğinde aşırı zeki, yeri geldiğinde ise aşırı komik olabilme kapasitesine sahip, 7/24 batak oynamak için hazır, koskoca bir yaz okulu boyunca sıkılmadan birlikte vakit geçirdiğim dostum. akrostiş şiir yazma konusunda oldukça yetenekli olan dördüncü nesil yazar. ayrıca sevgi dolu, sımsıcak birisi. duygusal yazar bünyesinde eğlenceli arı. sormuyorum işte banane demek istediğim, her geçen gün ortak anılarımıza anı eklediğim, arkadaşlığı ve samimiyeti ile yalnız bırakmayan iyi insan, komik şahsiyet. burada da yalnız bırakmamış, iyi ki gelmiş... * [zamanı gelince bu giriye edit gelecek] vizelerine gereken özeni gösterebilmek adına hesabını uzun süre kilitlemiş olan yazardır. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:39 AM. |