![]() |
bilal erdoğan erkek olduğu için saç sorunsalı olduğunu düşünmediğim o halde niye yurt dışında okuyor diye de kafa patlattığım,hala askere gitmemiş ama evlenmiş çoluk çocuğa karışmış olan,çok sevgili başbakanımız recep tayyip erdoğan 'ın oğlu.hayır bir gitsin baksın bakalım askerlik yeri yatma yeri miymiş değil miymiş?!!? türbanzede, gerçek yan gelip yatıcı ve armatördür. kendisi değil abisi gemi almış olan kişi. tüm mal varlığı iki eski kilimden ibaret mehmet akif ersoy'un sırtından siyaset yapan bir babanın,gemi hediye ettiği oğlu. edit : gemicikmiş,pardon. mizansel bir şekilde chp mitinglerinde karikatürünü gördüğüm ''2003'te burslu öğrenci 2007'de 3 milyon dolarlık gemi sahibi '' şeklinde yazılara bürünmüş şahsiyet , bu olaya gülümsedim acı acı , hani arabaların arkasına babam sağolsun yazılır ya bir de bilal bey'in gemisine lazım... minnacık,95 metrecik gemisi olan zavallı,askere bile gidemeyecek derecede hasta insan. gemiler, gemicikler ve develer... üzerine çok güzel bir hasan pulur yazısı için bilal oğlan diye bir şarkı vardı ahada sözleri pencere açıldı bilal oğlan piştov patladı varın bakın kanlıda bilal yine kimi hakladı allı yemeni bilal oğlan pullu yemeni bir bahçeden bir bahçeye salla yemeni ben sana varmam bilal oğlan ben sana varmam yedi yıl karşımda dursan yine sana yalvarmam allı yemeni bilal oğlan pullu yemeni bir bahçeden bir bahçeye salla yemeni dünya üzerinde bursla gemi aldığını iddia eden tek insan. 2007 seçimlerinde akp'nin iktidara gelmesiyle işi büyütüp transatlantik alacağını tahmin ettiğim insan. başbakan mr. erdoğan türkiye cumhuriyeti'ni yönetirken, o da annesi mrs. erdoğan'ı yeni aldığı transatlantikle amerika'ya tatile götürecek heralde . bu saatten sonra gemi-cik filosu kurup bir de marina alması gerektiğini düşündüğüm başbakan evladıdır. boeing siparişi verme olasılığı yüksek olan kişi. haliç tershanesini tekrar açacağı söylentileri dolaşan şahsiyet. vay amua goyim. bu zamanda başbakan değil başbakan çocuğu olacaksın dedirten şahsiyet. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 AM. |