![]() |
beyourself bir an için lahmacuncu sandığım ama sonradan olmadığını anladığım yazar. psişik güçleriyle beni benden alan şahsiyet, ilk başta güçlerinden korksam da zamanla alışarak muabbetinin esiri oldum. sosyal mesaj veren bir kullanıcı adına sahip, psişik, destek verici yazar. venedik'in foseptik koktuğunu duymuş. yalan bunlar, inanmayın. belki de alışılmadık tepkilerinde saklıdır sohbetinin verdiği zevk, belki de henüz keşfedemediğim başka bir şeyde.özlenilecek insandır. yüksek lisansa kabul edilmiş kişi. kendilerinin yeni eğitim yılını kutlar, başarılarının devamını dilemeyi kendisine borç bilirim.* kendisi suçsuz yere haksız yere çaylak edilmiş kişidir. ama neden olduğunu hala anlayamamış ve sölesinler nedenini sözlüğü kendim tekederim demektedir. uzun bir ara sonunda sözlüğe geri dönmüştür. herkes yediğine dikkat etsin. onun değil, kendinin. o istediği kadar yiyebilir. etkilenmez. diyet: aman.... edit: çok kibar bir insan. gece gece oturduğu yerde titreyen yazar. gülmekten lan gülmekten!.. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 PM. |