![]() |
benim yerime de yüz sahil bölgelerimizde tatilde olan insanlara, o yörelerin hasretiyle yazın sıcağında ofislerde, şehirlerde yaşayan insanlarca iletilen dilek cümlesi. an itibariyle kaç kulaç diye sorduğumda, 100 cevabını aldım çalışma hayatında bir yılı doldurmamış insanların yaz temennisi. deniz kenarına tatile gidip de belirli nedenlerden yüzmeye gidememiş birinin, yüzmeye gidenlere olan haykırışı... --- eser içeriği --- * birazdan okuyacağınız giri mide bulantısı, kusma ve istemsiz eksi tuşuna basma gibi yan etkiler gösterebilir. --- eser içeriği --- cut scene : poker masası. - ben 100 koyuyorum. + benden de o kadar. - görüyorum ve arttırıyorum.. + ihsan abi? nerdesin ya? istasyon oldun ha. - geliyorum anasını satiyim. sigarayı içeride unutmuşum. siz beklemeyin. benim yerime de yüz. + tamam. tatile çıkamıyorsunuzdur, yazın o sıcağında dolanıyorsunuzdur ama sevgili arkadaşınız tatile çıkıp yüzecektir. siz de ezik ezik emrah bakışlarıyla -abuzer benim yerime de yüz dersiniz. böyle bir durumda da daha farklı birşey denemez heralde s.lakça,aptalca bir söz. elin s.kiyle gerdeğe girmek deyimine bire bir uymaktadır. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 PM. |