![]()  |  

başak  icqda başka yerine genelde yanlışlıkla yazılan ve bu nedenle nice yanlış anlamalara sebep olan kelime. hemen cümle içinde kullanalım.  - ee başak* ne dedi bu durum için. - başak kim lan? hatun mu yaptın yeni* - başka be başka ne dedi - eheh elinin ayarını skyim tahılların, tohum taşıyan bölümü. bkz. başak burcu) isminden dolayı ortaokul ve lise yıllarında hayvanca şakalara alet edilmiş bir kız ismi. istanbul ili çatalca ilçesinin köyüdür. istanbul uzaklığı 60 km, çatalca uzaklığı 30 km'dır. taşak. bıraktığın yerdeyim, inan hiç değişmedim hala tipik, sıkıcı, başak burcu erkeğiyim duymaktan sıkıldığın tüm garip hikayeler hala benimleler kimse duymaz kimse görmez kimse beni böyle sevmez ah, sen gibi öyle güzel ölürüm ki, sen bile kıskanırsın sakin olmaya çalışan delirmiş yalnızlığım kader bu, pişkin, utanmaz ki zaman bu, geçince geriye dönmez ki kimse duymaz kimse görmez kimse beni böyle sevmez ah, sen gibi şeklinde sözleri olan gece şarkısı. içinde saklı albümü çıkmadan çok önce, manhattan ve if gibi, ankara'nın popüler mekanlarında çoktaaan meşhur olmuştu bile. bereket simgesidir. ziraat bankası simgesidir. güzel,manidar* ve güzide bir isimdir... Kaynak: İtüSözlük  |  
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:18 PM. |