![]() |
battlefield 1942 intro müziğiyle askere uğurlanmak daha ortaokul yıllarında savaş oyunlarıyla tanışmış bir bünye için rüya gibi olabilecek bir olay gibi gözükebilir. hatta böyle bir şahsı, askerlik açısından motive edebilecek bir şey bile olabilir bu uğurlama stili. - en büyük asker bizim asker! en büyük asker bizim asker! nidaları yerine - dear lieutenant, we are optimistic about the future sending you this difficult mission, ‘cause you are our most valuable and the most reliable officer in us army. ve fonda da battlefield 1942 introsu olursa, daha bir gaza gelinir, normandiya çıkarmasından sonra alınacak madalyalar gözde canlanmaktadır. otobüse büyük bir gazla binilir, o esnada içten içe medal of honorın introsuna geçilmiştir, kopan kollar, bacaklar.. vs. nizamiyenin kapısına gelindiğinde, arka fonda yavaş yavaş game over olduğunuzu belirten müzik çalmaktadır, acemi eğitiminizi yaparken arka fonda, annem annem çalmakta, fırsatını bulup ailenizle telefon görüşmesi yapmayı başardığınız zamanlarda gel tezkere, çarpışmanın orta yerindeyse, sadece ve sadece, yaşamak istiyorum temalı, kendi besteniz, yüreğinizde atmaktadır. oysa, herkes gibi davulla zurnayla gitseniz, mis gibi. hem adetlerimize uygun, hem başınıza gelecekleri az buçuk ortaya seren bir şey. düşünsenize, havaya atılıyorsunuz, sakatlanma riskiniz var. dostlarınız bunu yapıyor, düşmanlarınızın yapacaklarına ön hazırlık gibi. ukte notu: yardırınız. yardırdım abi. sonrasında çıkacak menü ekranında stalingrad, omaha beach, kursk, operation market garden seçeneklerinin yerine kayseri birinci komando tugayı, burdur ellisekizinci topçu er eğitim tugayı, iskenderun otuzdokuzuncu mekanize piyade tugayı şıkarını görmek muhtemeldir. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:45 PM. |