![]() |
bana bunlarla gelmeyin otoriter ve karizmatik insan repliği.fatih terime çok yakışıyo. saçma bir konu açıldığı zaman,ortamın en daral kişisinin söylediği söz..eh,halen konu devam ediyorsa,daraloğlan'dan büyük bir atraksyon bekleyebiliriz.* fatih terim'in efsane demeçlerinden biridir.o sözü duyduğumdan beri ne zaman saçma bir durum karşıma çıksa,saçma bir soruyla karşılaşsam kullanmaktan haz aldığım bir yanıt cümlesidir,isyandır. bkz. imparator) tarihe ve halka malolmuş laf. alın kullanın darda kaldığınız zaman. taklidinin baygınlık verdiği yaşar nuri cümlesi. bana projelerinizle gelin, ya da bana icraatlarınızla gelin şeklinde devam edilmesi gereken özlü terim arada sırada kendisine sorulan saçma sapan sorular sonucunda yaşar nuri öztürk'ün de kullanmak zorunda kaldığı söz dizisi ... + hocam new york knicks - seattle supersonics maçı hakkında düşüncelerinizi alalım.. - şimdii.. * 3x 5x.. bana bunlarla gelmeyin. olarak ata demirer'in fatih terim tiplemelerinde bolca kullandığı söz. ayrıca bu lafı fatih terim'in gerçek hayatta kullanmışlığı vardır. lisedeki müdür yardımcısına hangi konuyla gittiysek bize sarfetmekten vazgeçmediği cümle proje teslimlerinde terslerinden kalkmış hocaların,öğrencilerine sarfetmesi muhtemel asab bozucu cümle. derdini marko paşaya anlat cümlesiyle aynı anlamı taşıyabilecek cümle. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 AM. |