![]() |
bambi büfe hardalı acıdır, bir o kadar da iğrençtir..sarhoş adamı kusturtur.. sırf onun için gelenler var sloganlı ürün. ehuehe abi bok bile yerim o derece hayvanım diyenleri göt etmesiyle meşhurdur. birkaç kendini bilmezin kitle imha silahıdır. köftesiz nasıl yenilebileceğini düşünemediğim hamburger baharatı afedersiniz bok kıvamında ve renginde bir hardaldır kendisi. ama sırf bu hardalı yemek için birbirini ezen insanlar gördüm. bu hardalı sade ekmeğe sürüp yemek için hergün kadıköy ve bakırköyden kalkan servisler dolup taşıyor. bambaşkaydı..evet evet, ben bugün bunu gördüm neyse olayı çarptırmadan tüm doğallığı ile anlatacak olursak olay mahallimiz taksim'deki bambi cafe'dir..geçenin bir yarısı goku, soulforged, motm, wolfshade, camel ve ben birer yarım döner yemek için mekan olarak bambiyi seçmişizdir..neyse efendim, gelir mallar ve motm öncelikli olarak oo çok severim lan ben bu hardalı diye boşaltmıştır ekmeğin içine..gel gelelim, gülme krizleri motm'um ekmekten ilk lokmayı alması ve saniyeler içinde renginin değişmesi ile başlar..hemen ardından wolfshade'de meraklı bir şekilde bir lokma alır..ne kadar kötü olabilir ki??!?..sonuç berbattır..kusmanın eşiğinden dönen hardalzede arılar sağlam küfretmeye başlamıştır bile bambiye..ne oluyor lan burda edası ile yanımıza yaklaşan garsona çok ciddi bir tavır takınaraktan sorduğu niye bu hardal böyle usta? sorusuna biz yapıyoruz bunu, çok istek var, bizim mamülümüz diye tokat gibi bir cevap almış olan goku daha da şaşkına dönmüştü..nitekim tek tadmamış birisi olaraktan halen merak içerisindeyim bu müthiş hardalın tadı hakkında.. tibetten gelenler var bu tad için.. kısaca rogar sızıntısı da denen ne idüğü belirsiz gıda maddesi. lightbluenun yoğun isteklerine rağmen denememiş olduğum hardal. yaparken içine sıçıldığını düşündüğüm hardal. bambi'dekilerin hardal gazı üretimindeki artıklardan yaptığını düşündüğüm şeydir efenim. maksat maliyeti düşürmek... not: bundan, yapanlara ikram etmek lazım. hardaldan nefret ettiğim halde yinede yeme hissi uyandırıp kullanılan hardal. hamam böceklerinin bile ketçap ve mayonezlerin üzerinde gezmeyi tercih ettiklerine göre 'hımm evet uzak durulması gerekli' diyerek tercih dışı bırakılması gereken kötü kokulu tuhaf karışım. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 AM. |