![]() |
aşk öldü kan çıkmayınca aşkı öldüren insanların şarkısı. mavi sakal yapmış bkz. kan çıkmadı) bkz. elohim meth) ayrıca bkz. friedrich nietzsche) bkz. başımız sağolsun) fısıltı gazetesinin son haberi, tekzip edilmesi an meselesi.. mavi sakal'ın şu sözleri taşıyan şarkısıdır: aşk öldü! nasıl bilirdiniz? dün gece sevgilim geldi eve. ve dedi: artık bitti seninle! dün gece kan çıkmadı! düşündüm.. düşündüm... düşündüm... aşk öldü! nasıl bilirdiniz? ne? ne dedim? dün gece bardan geldim eve ve dedim: artık bitti seninle! dün gece yaş akmadı düşündüm.. düşündüm... düşündüm... aşk öldü! nasıl bilirdiniz? nerde ve ne zaman olduğunu asla anlayamayacağınız şeydir.arkasından ya nefret başlar ki bu da aslında aşkın hala devam ettiğini gösterir yada her şeye yeni baştan başlanır.yeni bir insan olarak ya da bir ölü olarak... aşk ölmez!! ama bulana kadar ben ölücem galiba insanın, 6 yıl tek bir insanı beklerken gerçekten aşkı bulduğunu, beklemeye değeceğini, önemli olanın karşılıklı olması değil onun içindeki ilahi duygular olduğunu düşündükten sonra onu unutabilirse ve hatta üstüne bir başkasını sevebilirse, ve bu insana evlenecek kadar aşık olduğunu düşünürken terkedilirse ve sonra bu insanı da tamamen unutabilirse düşünebildiği olgu.. hiçbişeyin masallardaki gibi, filmlerdeki gibi olmadığını, aşk diye birşey olmadığını farkettiğinde kendi kendine söylediği sözcük öbeği.. bu duruma en iyi verilecek tepki sertab erenerden aşk ölmez şarkısı olur Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 AM. |