![]() |
azwepsa ayara yancı servisi sevgili sözlük yazarları, ayar severler için yepisyeni bir servis: eksi artı olayını geçtiniz, ayara mı geldiniz? labunyanın teki kıl kıl laflar mı ediyor? kankanıza ayar mı vermeye kalkışıyor? / kankanızın ayarına bi de utanmadan cevap mı veriyor? siz durun biz olaya müdahale edelim. bize başlığı gönderin ilgili başlığa gösterdiğiniz yazar aleyhine üç adet ayar girisi* girilecektir. üç girinin birbiri ile aynı olmama** garantisi vardır. hatta bizzat benim garantisi.*** hem ekonomik hem bukkake hem de ayar! ne aykırı fikir ne de tematik gireriz ayarı otomatik azwepsa'dan sözlüğe bir servis daha aman efenim ne kadar pratik * cümle başına 20 kuruştur. ** cümleler kelimesi kelimesine aynı olmayacaktır *** hiçbir aksaklıktan ben sorumlu değilim. reklamlaaaar. - bey bey nereye? + azwepsa ayara yancı servisine gidiyorum hanım. -hani şu yıllardır güvenle kullandığımız servislerin yaratıcısı azwepsa'ya mı? + evet! kaliteli ürünleri, 7/24 canlı online müşteri destekli, müşteri odaklı hizmetiyle gönüllerde taht kuran azwepsa'ya. - mesaj butonu hemen sağ altta bey. kapımıza kadar getirmiş hizmeti azwepsa! + teşekkürler azwepsa!!! süper bir şey, yüzyılın icadı, ama yeni gelen yazarlarla birlikte sayıları artan amder üyelerinin desteklemeyeceği muhtemel olan servis. amder üyelerine %40 indirim yapan servistir. tanıtım promosyonu yeni bir azwepsa servisi, ilk başta iyidir sonra ödemeler yüzünden adamı zorda bırakır. tavsiye edilmez. şöyle bir olay yaşamışlığım vardır azwepsa servislerinden biriyle: ayar cinslerine göre fiyatın değişip değişmediğini merak ettiğim servistir. icabında bunun ince ayarı var, 24 ayarı var, 18 ayarı var vesaire... değil mi ama? yakınlarınızda adam toplayabileceğiniz bir kahvehane olmayabilir ama azwepsa ayara yancı servisi size bir tık mesafededir. gelin beraber ayar verelim. ayarcılıkta tek kalmayın. franchising usülü ile yaygınlaştırılmasını rica ettiğim servis. toplu ayar sekansları için iyi bir başlangıç oluyor ama azwepsa onaylı başka yazarlardan da aynı hizmeti alabiliyor olsak hem piyasa oluşur, ucuza kaliteli hizmet alırız hem de pasta büyür, herkes kazanır. sidik yarışında boşalan mesanenin yerin devreye giren yedek mesanedir. msn'de kimsenin olmadğıı vakit gtalk'tan naber? diyendir. kahvehaneye dalıp, yetişin, himmet abiyi dövüyorlar. diyen hayırlı komşudur. veee %40lık sezon sonu indirimyle sevenlerini kucaklayandır. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:09 PM. |