| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük ayrılığın hediyesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dinlendiginde insanın içini parçalayan unutulmaz ahmet kaya şarkısı. sözler yusuf hayaloğlu: şimdi saat sensizliğin ertesi yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() dinlendiginde insanın içini parçalayan unutulmaz ahmet kaya şarkısı. sözler yusuf hayaloğlu: şimdi saat sensizliğin ertesi yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum bu son olsun be..bu son olsun! bu da benim sana ayrılırken mazeretim olsun! şimdi saat yokluğunun belası sensiz gelen sabaha günaydın! işi-gücü olanlar çoktan gitti bir ben kaldım voltasında sensizliğin hiç uyumamış bir ben... şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri öylece durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun! artık sigarayı üç pakete çıkardım günde olsun be! ne olacaksa olsun! bu da benim sana ayrılırken şikayetim olsun gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun isterim sende ben gibi yan ömrüne hep ağla hep ağla bu benden son dua bu benden ayrılık hediyesi olsun yusuf hayaloğlu şiiri bağlaç ki nin kullanıldığı nadir şarkılardan biri bkz. aşk acısı) mutsuzluk, yalnızlık, depresyon... tecrübe, çabalamayı öğrenmek, ayakta durabilmeye çalışmak.. yeni bir sevgili.. yeni limanlar... gözyaşlarından yapılan güzel bir kolyenin utangaç bir boyna hediyesidir ama boynun sahibi bu hediyeyi aldığını genelde farketmez bile o gözyaşları ki değmeyecek biri için döküldüğünde gerçekten ona hediye olur, insanın kendisine de eziyet. yüzünüzden süzülen yaşları görür o, kalbindeki yaradan çağlayan kanı sadece sen hissedersin. ama gel gör ki o yaradan akan kana rağmen içinden akıp gitmez o sevgi, aksine daha da yapışır duvarlarına kalbin. unutmaya çalıştıkça, yeni limanlara yelken açtıkça farkedersin ki kalbin yaralardan geçilmez olmuştur. o sevgiyi parçalamak için kalbini parçalarsın, yetmez yine de, o kalbi yok etsen de o sevgi senle birliktedir, çünkü o artık sensindir. en büyük zaafım sensin. şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum özgürlüktür. ilk anlarda olmasada zamanla anlaşılır, hissedilir. ahmet kayanın başım belada albümünde yer alan şarkısı.şarkının şiir kısmında geçen sözler ve ahmet kayanın şiir okurkenki sesi özellikle yaralayıcıdır. şiirde değil ama beste içinde sözler böyle geçer artık sigarayı üç pakete çıkardım günde. olsun gözüm olsun.ne olacaksa olsun funda arar'ın son dans adlı albümünde camdan kalp isimli parçasında ayrılığın hediyesi çok güzel anlatılmıştır. yar,senin hediyen bir gönül ağrısı ah, ölüm olmalı yok, aşk değil adı aşk bizi terk etti ah, ne gelir elden? dertli bağrımda camdan bir kalp var. artık dönsen de geçmez ki bu kırıklar sen gittin, yastığımda kokun misafir kaldı. gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı. ayrılık mı, sen mi, yoksa sevda mı, hangisi sebebim olur? fazlaca gözyaşı, akabinde rahatlama, akabinde kendine gelme, akabinde eveeet sıradaki? düşüncesi. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük ayrılığın hediyesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dinlendiginde insanın içini parçalayan unutulmaz ahmet kaya şarkısı. sözler yusuf hayaloğlu: şimdi saat sensizliğin ertesi yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi