![]() |
ateşle oynama 1. tehlikeli bir işe bulaşma anlamına gelen deyim. 2. insanın oynadığı yerinin yanmasına sebep olan durum. sinan özen'in öpsene beni albümünde yer alan şarkısı. söz ve müziği sezen aksuya aittir. erol evgin 'erol evgin ile yeniden', metin şentürk ise allah biliyor albümünde söylemiştir.sözleri ise şöyledir efendim değişir herşey, değişir insan seneler sonra utanır herkes bu boş, anlamsız, küçük oyunlardan ateşle oynama ateşle oynama sonunda ellerin, dillerin yanacak dilersen gel beni bir kere daha vur vurduğun yerlerde güller açacak ateşle oynama ateşle oynama sonunda ellerin dillerin yanacak dilersen gel beni bir kere daha vur vurduğun yerlerde güller açacak sevgilim anlamsız bu savaş, savaşlardan daha güçlüdür aşk bitecek kavgalar, bitecek bu hayat sevgilim bizi aşk kurtaracak içimde koskocaman bir yer sana da, başkalarına da yeter bu yürek aşkla ölür bin defa bin defa doğar aşkla yeniden gelir geçer ne sevdalar değişir herşey, değişir insan seneler sonra utanır herkes bu boş, anlamsız, küçük oyunlardan metin şentürkün albümünde sözler biraz değişip şu şekli almıştır sevgilim sen ve ben sevgiden çok farklı şeyler anlıyoruz sen güce bense aşka aşığım bu yüzden anlaşamıyoruz içimde koskocaman bir yer sana da, başkalarına da yeter bu yürek aşkla ölür bin defa bin defa doğar aşkla yeniden gelir geçer ne sevdalar değişir herşey, değişir insan seneler sonra utanır herkes bu boş, anlamsız, küçük oyunlardan ateşle oynama ateşle oynama sonunda ellerin, dillerin yanacak dilersen gel beni bir kere daha vur vurduğun yerlerde güller açacak ateşle oynama ateşle oynama sonunda ellerin dillerin yanacak dilersen gel beni bir kere daha vur vurduğun yerlerde güller açacak sevgilim anlamsız bu savaş, savaşlardan daha güçlüdür aşk bitecek kavgalar, bitecek bu hayat sevgilim bizi aşk kurtaracak içimde koskocaman bir yer sana da, başkalarına da yeter bu yürek aşkla ölür bin defa bin defa doğar aşkla yeniden gelir geçer ne sevdalar değişir herşey, değişir insan seneler sonra utanır herkes bu boş, anlamsız, küçük oyunlardan Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 PM. |