![]() |
armada izmir'de dallarında en iyi dersane hocalarının toplanmasıyla kurulan ve fiyatı oldukça pahalı olan dersane gemi filosuna verilen bir çeşit ad* bkz. groove armada) akmerkez'in ankara versiyonu. hafta sonları yemek katında yer bulmak işkencedir. açık otoparkı, otopark görevi dışında her türlü işi ***yapmıştır, yapıyor. bkz. http://www.armadasite.com) ankaranın en son açılan alışveriş merkezi ve genelde tiky mekanı. metin-ali-feyyaz iş merkezi kısmının her kata 2 ofis şeklinde şirketlere kiraya verildiği alışveriş merkezi. alışveriş merkezi bölümü yamulmuyorsam 6 kat, iş merkezi bölümü ise 20 + 3 kattan oluşmaktadır. hemen her katta aynı tip insanları görebileceğiz bir mekandır. her katta değişen tek şey mağazalar oluyor. onlarda olmasa kaçıncı katta olduğunuzu kaybedebilirsiniz. armanın de hali alışveriş merkezleri arasında en iyisi sayılabilecek, ıcsc ödüllü, 3 yaşını doldurmuş, yönetim çalışanlarının hepsinin birbirinden şeker olduğu,sorununuzu çözmek için seferber oldukları merkez. bir ara otoparkındaki iftar çadırı görünümlü konser salonumsu bir şey vardı, neyse ki kaldırdılar da eski görkemli haline geri döndü. artık kendine özgü bir radyosu bulunan alışveriş merkezi. * * ankaradaki en iyi alış veriş merkezi. www.armadasite.com'dan sanal ziyareti mümkün. siteyi yapanın eline sağlık diyorum ben. ankara ticaret odası tarafından yaptırılmış olan, iş kulesi ve alışveriş merkezinden oluşan kompleks yapı. alışveriş merkezi ankara'nın en büyüklerinden olup bir çok markayı bir arada bulabilceginiz aynı azamnda içinde 4 boyutlu bir sinemanın da yeraldığı bir yerdir. tepesinde dönüp duran ışıklarla gotham city atmosferi oluşturan alışveriş merkezi yapısı. bir donanmadaki amiral gemisine verilen isim. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:38 PM. |