![]() |
alternatif mario bitiş cümleleri thank you mario but evlenmeden olmaz. thank you mario but sünnet şart. --- thank you mario but luigi senden önce davrandı. kısmetse yaza evleniyoruz biz... --- vay ibneler ühühühühüüü... thank you mario but kulaklığın tekini verir misin? hiç bitmeyen bir mario oyununda bulunamayacak sözlerdir kendileri. hiç bitmeyen bir mario için, thank you mario but prensesi tosbaalar senden önce dağa kaldırdı. thank you mario but hoplayıp zıplayan erkekte gizli eşcinsellik vardır. thank you mario but the princess is in e-5 teşekkürler mario ama ben aseksüelim. sorun sen değilsin ne olur yanlış anlama. -aaahhh bunca yolu teptim yapmadan bırakmam.rızanla yada zorla..muhahahaha.. kapat kardeşim işimiz gücümüz var. +asıl oyun şimdi başlıyor desene. -hehehe.. - thank you mario but princess is in another castle - peki sen kimsin canım? - ben siyasetçi değilim diplomat da değilim türküm - anam! buraya da mı geldiniz lan siz? - this is sparta - haydaa... -thank you mario but 10.000.000 golden point th.. -yürü abi yürü taksim'de 57.00 ytl imiş. -thank you mario.. +ben bu prensese atlarım iki güne.. - game over. - amına koyim nerede aksiyon? - kapattık kardeşim siktir git.. -thank you mario but kısfmet Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 AM. |