![]() |
alternatif aladdin ile cin diyalogları - dile benden ne dilersen - gölge etme başka ihsan istemem - dile benden ne dilersen - sebep ? -dile benden ne dilersen -hastaymışsın, acil şifalar dilerim. -dile benden ne dilersen -evlenmişsin, mutluluklar dilerim. +dile benden ne dilersen? - hacı marlboro alcam da 300 bin çıkışmadı var mı bozuğun? -dile benden ne dilersen +herşey bitti. hayatta başarılar dilerim. - dile benden ne dilersen + iki ekmek, bir de süt -dile benden ne dilersen! +rahatsız ettim galiba, özür dilerim... a: hobareey, noluyo lan? c: abi okşuyosun iki saattir lambayı.. a: nesin sen be, in misin cin misin?!? c: cinim ben abi ama iki aydır vermiyolar paramı, bırakıcam bu işi.. a: tamam tamam niye girdin olum lambaya, manyak mısın, çık gez hayatını yaşa.. c: abi ben dileği sorsam da dönsem lambaya, arkadaşlar bekliyo, top oynuyoduk da biz, inler cinler filan... hem manitaya da ayıp oldu, maça diye çıktım evden.. a: dilek mi, sen dilek mi soruyosun bakiyim.. c: dile benden ne dilersen, emrindeyim... a: şimdi ben bu lambayı okşadığımda sen mi gelicen her seferinde c: uzatmasak abi, bak ben sana random 3 dilek gerçekleştiriyim, rahat bırak beni.. a: gir lan içeri, yarım saat sonra çağırcam seni, okşayınca gelmiyo musun, topsun olum işte.. c: ayıp oluyo bak, çarparım görürsün.. a: cin oldun adam mı çarpıyosun sen, manitaya rezil edicem olum seni... tanga giyip gitmeni istiyorum maça, ama kaleye geçmeni istemiyorum.. anlıyosun di mi beni... c: abi gözünün yağını yiyim, yapma!! a: cinmiş, hadi ordan, sieeee!!!! -dile benden ne dilersen.. +senden çocuğum olsun istiyorum.. -oha.. +yaa.. -dile benden ne dilersen.. +sarayım olsun. -iyi de bu alternatif olmadı. +o zaman senden alternatif bir diyalog diliyorum. -siktir git lan. +eyvallah. -ben sana ellerin terliyken okşama demedim mi? -dedin -ne okşuyon m.k. buğulandı cam, yine ne bok isticen? -eeaa.. -dile benden ne dilersen -az sırtımı kaşı... yukarı yukarı. heh orası.. ohh -mesleği bitirdin be abi. -nooluyo lan ne bu ıslaklık?? -ah be cinim yıkıldım -nooldu lan niye ağlıyosun? -çok mutsuzum be cin -söylesene lan gene nooldu? -..hck.. bitti be cin bitti ayrıldık ama seviyorum lan hala.. ühüü.. - kendine gel lan kız mı yok iste bi kız hemen getiriveriyim yamacına - yok be cin yapamam.. aşığım dostum ben - ah be abi naaptın sen gel şöyle gir içeri iki kadeh bişiler içeriz açılırsın - eyvallah cinim sende olmasan.. -dile benden ne dilersen +dumansız bir hayat diliyorum -anam... duman avcısı olmuş! +lambadan çıkarkenki dumanı görmedim sanma -ben gideyim +içmeyiz içirtmeyiz... -dile benden ne dilersen! +sonsuz dilek hakkı istiyorum... -oldu! ararsan ben lambadayım... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:53 PM. |