![]() |
akıllı erkekler çirkin olur kendisiyle pek bir ilgili karşı cinsin öyle ya da böyle bir süre sonra başına bela olacağının farkında olan erkekler için geçerli durum. çirkin değilim. çok akıllı da değilim. teorisyenim ben. akıllı kızlar çirkin olur söyleminin altında kalmak istemeyen akıllı kızlar tarafından üretilmiş önerme hatta misilleme. alfa romeo 156 - beauty is not enough * us+xy=çirkin denklemiyle de ifade edilebilinecek bir yargıdır. us +xy=çirkin çirkin +xy=us ------------------- 2xy=0 xy=0 demek ki neymiş,bütün erkekler hiçmiş...hayır aslı öyle değilmiş, genellemeler kişileri hiçleştirmekten başka bir işe yaramıyormuş! akıllı erkekler karizmatik olur örnekleri bolca vardır.yakışıklılık nedir ki sonuçta herkes bir gün pörsücek yakışıklılık 5 para etmicek ama karizma daima var olur.o nedenle tınlanılmıyacak önerme. topluma dayattırılan genellemelerden biri. güzel kızlar salak olur genellemesininin ekürisi. güzel ve dahi diye bir program yapılır, dahi erkekler için nispeten çirkin tipler seçilir. karikatürlerde bilimadamları genelde saçları kenardan fırlamış, uçuk kaçık tipler olarak resmedilir. mühendisler mühendis kareli gömleği, mühendis kılığı geyiklerinin mezesi olurlar. yazıktır günahtır. yapmayın yaptırmayın. akıllı adam kendine değil çevresine bakar. radarları açık olur. eeöö şey neyse konu dağıldı.. akıllı erkekler çirkin olsada akıllı erkekler karizmatik durduğundan çoğu çirkinliğini kapatıyorlar ve yanlarında güzel kızları görmemiz kaçınılmaz oluyor. sözlük benim ne olduğuma bir türlü karar veremiyor gibi görünüyor. şimdi şunu görünce bir an çirkin olduğuma kanaat getiriyorum. yakışıklı çocuğun aptal esprisine gülen kız modeli evet aptal esprime kimse gülmüyor. heyhat şunu görünce çelişiye düşüyorum akıllı erkekler çirkin olur zaten kafam karışıkken karşıma bu çıkıyor çirkin erkeklerin derslerde başarılı olması tam demek ki yakışıklıyım derken yakışıklı erkeklerin iyi sevişememesi işleri bozuyor. Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 AM. |