![]() |
adı menekşe hasret yüklü bir levent yüksel şarkısı bu şehrin meydanlarında, garında, rıhtımında, sensizlik bir türlü yakamı bırakmıyor bütün dudaklarında, kahvelerde büyük, küçük yalanların dönüp dönüp vuruyor ansızın beni yerden yere yok ettim salındığın billur aynaları şimdi uzun uykuların tam zamanıdır bir yorgan misali örtündün yalnızlığı bu yılda aşk buraya hiç uğramadı silinsim izim, hiçliğim sokakta kalsın gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysın emanet ettim bıraktığın herşeyi dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi ihsan beyin her seferinde menekşeyi tanıtırken kullandığı şey. sezen'in de yorumladığı enfes şarkı sezen aksu'nun adı bende saklı albümünün sadece cd*sinde de bulunan bonus trackı. söz: meral okay, sezen aksu müzik: sezen aksu, aşkın arsunan yok ettim salındığın billur aynaları... silinsin izim,hiçliğim sokakta kalsın gölgemi yakın,bu dünya beni yok saysın! emanet ettim,bıraktığın herşeyi.. dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi.. ağlatır.başka bir şey söylemiyorum. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM. |