![]() |
abi sen nasıl öldün sorusuna süper cevaplar s:abi sen nasıl öldün? c: 15 kattan atladım, ya sen? s: düşecek başka yer bulamadın , de mi - abi sen nasıl öldün ? + sen kimsin ? - beni boşver , bak şu sol omzundaki melek + hani günahlarımı yazan mı ? - ta kendisi. elindikileri görüyomusun ? + üç dört kara kaplı defter galiba... - güzeeel , şu taraftaki de şağ omzundaki melek + onu da biliyorum , sevaplarımı yazan. - peki elinde bir şey görebiliyomusun ? + bi tane boş a4 kağıdı. - şimdiiii sence ben kimim ? + eşhedü enla.... - geç kaldın bilader + ... -abi sen nasıl öldün? -fazla soru sorma memati. -abi sen nasıl öldün ? -şarapnel parçaları saplandı yüreğime, ucuz can pazarıydı, kan doldu gözlerime, kan doldu gözlerime. +noldu abi nasıl öldün? -doğalgaz kaçağını kontrol ediyodum . -abi sen nasıl öldün? +aha böyle, çot! -abi naaaaptın!! +ben böyle öldüm. hayırdır abi sen nasıl öldün? şerefsiz şaka diye arabayı üstüme sürdün duramadın, beni ezdin sonra da kamyonun altına girdin kendin geberdin. geberticem seni diycem ama zaten geberdik.. +abi sen nasıl öldün? -çarpışarak. -nasıl öldün? -ben yaşarken öldüm. +abi naber nerden düştün sen ya nasıl öldün? -tamamen moleculer transportaion x:abi sen nasıl öldün? y:öldük işte, boşver! x:tamam da nasıl? y:hasta mısın sen? x:merak ettim be abi, hadi be, ne olur? y:du bi bakayım senin ateşin var galiba, terliyosun! x:yok ben sigara kullanmam. y:die! die! die! die! -ehuehu abi sen nasıl öldün ya +sen öldürdün lan beni -oh iyi yapmışım senden bi ricam var babamda gittiğin yerde ona selam söylesene +ben ananın gittiği yerdeyim oğlum. meraklı1: abi sen nasıl öldün? meraklı2: olm sen siktir et onları hep klişe ölüm şekilleri, bak şurda türklerin toplandığı yer var onlara soralım onların maceraları daha orjinal oluyo. giderler... meraklı1: abi sen nasıl öldün? merhum türk: veya veya ........ -abi sen nasıl öldün? -hasta tavuk yedim.. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 AM. |