![]() |
a ton etoile noir desirin en sevdiğim şarkısı olmakla beraber hayata sarılmak için güzel bir nedendir bu şarkı. ulaşılmaz bir yıldız olan umudunuza sarılmanızı sağlar.. umudun şarkısıdır aslında.. si tu cherches un abri inaccessible dis toi qu'il n'est pas loin.. yann tiersen ile çalışılmıştır birlikten bu hissiyatı kuvvetli parça doğmuştur yann tiersen noir desir ortak çalışması bir harika parçadır...insanı hüzünle sınayan şarkılardandır....sözleri de şöyledir a ton étoile sous la lumière en plein et dans l'ombre en silence si tu cherches un abri ınaccessible dis toi qu'il n'est pas loin et qu'on y brille a ton étoile petite sœur de mes nuits ça m'a manqué tout ça quand tu sauvais la face à bien d'autre que moi sache que je n'oublie rien mais qu'on efface a ton étoile toujours à l'horizon des soleils qui s'inclinent comme on a pas le choix il nous reste le cœur tu peux cracher même rire, et tu le dois a ton étoile a marcos a la joie a la beauté des rêves a la mélancolie a l'espoir qui nous tient a la santé du feu et de la flamme a ton étoile.... ve türkçesi de şöyledir ışığın altında dürüstçe ve gölgenin içinde sessizce eğer bir sığınak arıyorsan erişilmez sana çok uzakta olmadığını ve orda parlayanın o olduğunu söyleyecek senin yıldızın için gecelerimin küçük kız kardeşi beni tüm bunlardan mahrum bırakan yüzünü sakladığın zaman diğer herkesten hiç bi şeyi unutmaycağımı biliyorum ama o izini kaybettiriyor senin yıldızın için her zaman ufka kadar kendilerini tek olarak meylettiren güneşlerin seçimleri yoktur bize kalplerini bırakırlar kırılana kadar gülebilir ve elde edebilirsin senin yıldızın için marcos'a neşeye sahip rüyaların güzelliğine sahip melankoliye sahip bizi alıkoyan umuda sahip ateşin ve alevin sıhhatine sahip ve senin yıldızına... fr. kadeh tokuştururken söylenen bir söz öbeğidir aynı zamanda. tr. ing. black session'da da parçanın canlı bir versiyonu var. hatta ben ilk olarak orada dinlemiştim. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 AM. |